Huvudmeny

Fredrik Reinfeldt ber om ursäkt för yttrandefrihet

Det har nu gått så långt att Sveriges statsminister ber om ursäkt för den svenska yttrandefriheten. Under ett möte med en rad ambassadörer från muslimska länder beklagade Fredrik Reinfeldt att konstnären Lars Vilks teckning sårat muslimska känslor. Samme Vilks har nu fått ett pris på sitt huvud av al-Qaida.

 

 

Lars Vilks webbplats:
http://www.vilks.net

Att al-Qaida har sin religiösa grund i wahhabismen tycks inte oroa vår statsminister. Wahhabisternas mål är att införa en islamistisk samhällsordning, så även i Sverige. I Göteborg är de på god väg på sina ställen. Den moské vid Ramberget som våra lokala politiker har gett tillstånd till finansieras av Saudiarabien, ett land där wahhabismen är statsreligion. Detta är den värsta formen av kulturimperialism, och att borgare och socialdemokrater kan gå med på detta visar bara på hur likgiltiga de är inför svenska folkets framtid.

Det folkliga motståndet mot en moské på Hisingen är stort, många göteborgare har beklagat sig och invånarna i Lundby stadsdel söker desperat en utväg i moské-problemet. Redan finns moskéer i Gamlestaden, Högsbo och efter Ramberget så planeras även en i Angered. Sverigedemokraterna kommer nu att leda det folkliga motståndet mot det förslappade politiska etablissemang som givit bygglov för moskén. Detta folkliga motstånd kommer att manifesteras särskilt i valen 2010.